096 429 61 56 ple_net@ukr.net

Де можна послухати якісну музику

музика в Галичі

Інтернет наповнений музикою «по вінця». Але основна маса музичного контенту, який то там, то тут пропонується завантажити безкоштовно, – це низькоякісні піратські копії. До того ж, розміщені в мережі з порушенням авторських прав.

Кращі сайти для скачування музики.

Погодьтеся, яке задоволення слухати улюблені композиції з шипінням і хрипами, коли їх можна скачати в хорошій якості? Не знаєте, де? Представляю вам найкращі сайти для скачування музики легально: за скромну оплату або повністю безкоштовно.
Веб-сайти музичних колективів і виконавців

Деякі колективи і виконавці, усвідомлюючи, що рано чи пізно їх продукція перекочує на піратські варез-портали, самі пропонують її шанувальникам для безкоштовного скачування. Звичайно, навряд чи це будуть новітні альбоми та мегапопулярні хіти, але кілька композицій минулих років знайти таким способом цілком реально. Причому високої якості.


iTunes і Google Play

Магазини iTunes і Google Play, добре знайомі власникам гаджетів Apple і Android, – теж гідні і досить багаті джерела поповнення вашої фонотеки. До того ж бюджетні: середня ціна одного трека в Google Play становить 15-20 рублів, а альбому – близько сотні (в iTunes трохи вище). Крім того, час від часу тут проводяться акції, наприклад, підписка на тримісячний безлімітний доступ до всього музичного контенту за символічні 3 гривні (з подальшим підвищенням до 50 гривнів на місяць). При підключенні цієї послуги музику можна завантажувати, але відтворюватися вона буде тільки у власному додатку сервісу поки діє підписка.

Незабаром можливість купувати легальні копії музичних альбомів з’явиться і в магазині Windows. Точніше, музику в нього вже «завезли», але в нашій країні поки не продають.


Amazon

Amazon.

Amazon – другий за величиною сервіс (після iTunes) з найбільш багатим музичним асортиментом, куди входить і продукція українського шоу-бізнесу. Тут, серед іншого, можна відшукати рідкісні записи маловідомих музикантів, які годі й шукати в офлайн-магазинах, які торгують дисками.

Середня ціна музичного альбому в форматі mp3 становить $ 6-8 (в залежності від популярності і кількості пісень), одного трека – $ 1-2.

Крім того, на Amazon можна купити колекційні і прості CD / DVD / Blu-ray диски, вінілові платівки і навіть магнітофонні аудіокасети з альбомами улюблених виконавців.


BeatPort

BeatPort.

BeatPort – доступний в Україні музичний інтернет-магазин з США. Спеціалізується виключно на електронній клубній музиці. Його каталог не надто багатий, і ціни трохи вище, ніж на подібних ресурсах ($ 2-3 за пісню), проте цінителі жанру знайдуть тут композиції, яких немає більше ніде. Але на жаль, довести покупку до кінця зможе не кожен – до оплати на BeatPort приймаються тільки міжнародні валютні карти MasterCard.


Emusic

Emusic.

Сервіс Emusic.com – це найбільший англомовний музичний портал, більше схожий на соціальну мережу для меломанів, ніж на магазин. Його користувачі можуть спілкуватися, заводити друзів, ділитися музичними вподобаннями і, звичайно, купувати і завантажувати треки.

Основна спеціалізація Emusic.com – це блюз, джаз, енто і класика. Мелодії інших жанрів тут теж представлені, але в меншому асортименті. А всього на сайті зберігається понад мільйон композицій, і їх колекція постійно поповнюється.

При реєстрації на сервісі користувач прив’язує до аккаунту номер міжнародної банківської карти або рахунок PayPal, з якого і будуть проводитися подальші розрахунки. Але не відразу: перші 25 пісень Emusic.com дозволяє завантажити безкоштовно – за допомогою власного додатка, яке потрібно встановити на комп’ютер. Вартість подальшої покупки варіюється. В середньому вона становить $ 0,99 за трек, але при «оптовій закупівлі» – тобто при одномоментному внесення на рахунок значної суми, ціна може знизитися в 2-3 рази.

Музика в магазині Emusic.com представлена тільки в форматі mp3 і без будь-якого захисту від копіювання та запису на CD / DVD.

***

Цим скромним списком ресурсів і обмежуються наші можливості скачувати музику легально.  І ми їх, на щастя, знайшли: iTunes, Amazon, Google Play, а також соціальні мережі виявилися здатні задовольнити «меломанські» запити основного числа українських користувачів.


Більше інформації про різні комп’ютерні програми  та комп’ютерну начинку(залізо) тут.

Сервісний центр “Пленет” займається ремонтом та налагодженням комп’ютерної та побутової техніки в Івано-Франківську та області.Також можливо Вас зацікавлять інші послуги які ми надаємо ( підключення інтернету, встановлення систем відеоспостереження) Звертайтеся по телефонах вказаних нижче, залишайте онлайн заявки та пишіть нам на пошту plenetmail@gmail.com