096 429 61 56 ple_net@ukr.net

Торговий холодильник. Сервіс.

холодильник магазин ремонт

Прайс-лист фірми “Пленет” на ремонт холодильників в Івано-Франківську та по Івано-Франківській області.


Серед торгового обладнання холодильники займають особливе місце, адже саме від них залежить свіжість продовольчих товарів. Поломка одного або декількох торгових холодильників може завдати серйозної шкоди торговому підприємству, якщо швидко не знайти фахівця-ремонтника сервісного центру.

На сайті Пленет можна за кілька хвилин замовити послуги майстрів, що спеціалізуються на ремонті торгових холодильників всіх типів:

*** Високотемпературних (з температурою від +4 до +12 градусів);
*** Среднетемпературних (від 0 до +8 градусів);
*** Низькотемпературних (дозволяють тривалий час зберігати заморожені продукти при -18 градусах).
Професіонали,  запропонують прийнятні ціни на повне відновлення торгових холодильників. Зручна система подачі заявки на ремонт холодильника і можливість переглянути відгуки про кожного виконавця допоможуть зробити правильний вибір.

Найбільш поширені поломки торгових холодильників
Торгові холодильники, як правило, мають значний обсяг, тому в їх конструкції використовують потужні двигуни компресори та ефективну систему охолодження. В процесі покупки клієнти магазину постійно відкривають і закривають холодильники, що призводить до ряду поширених поломок:

*** порушення герметичності через зміну положення дверей або зносу ущільнювача;
*** поломок двигуна і компресора;
*** витоку фреону.
Фахівцям Пленет не важко провести поточний ремонт, сервісне обслуговування або повне відновлення торгового холодильника. Досконале знання конструкції холодильників різних виробників і використання оригінальних запчастин дозволять збільшити термін служби торгових холодильників майже на 50%. Використання комерційного обладнання протягом такого тривалого терміну повністю окуповує вартість ремонту торгових холодильників.

Як відремонтувати торговий холодильник
Самостійний ремонт великих чи малих торгових холодильників – ризикований крок, який може привести до остаточної поломки, що не підлягає ремонту. Навіть якщо у власників є точні схеми обладнання, провести грамотну діагностику причин несправності без спеціального обладнання буде неможливо. Окремі моделі перевіряються за допомогою точних приладів, причому для визначення неполадки їх потрібно розібрати.

Замовити послуги з проведення ремонтних робіт фахівцям варто з кількох причин:

*** майстер значно швидше знайде і ліквідує витік фреону або замінить компресор;
*** на самостійний ремонт, на відміну від професійного, немає гарантії;
*** вартість ремонту значно нижче, ніж вартість продуктів, які можуть зіпсуватися чи втратити товарний вигляд;


Більше інформації про холодильне обладнання тут.

Сервісний центр “Пленет” займається ремонтом холодильників та іншої побутової техніки в Івано-Франківську та області, як в нас в офісі так і на виїздах до Вас додому, по цінах які Вас приємно вразять. Також можливо Вас зацікавлять інші послуги які ми надаємо . Звертайтеся по телефонах вказаних нижче, або на пошту.