096 429 61 56 ple_net@ukr.net

Ремонт живлення монітора

ремонт моніторів

Ремонт блоку живлення в моніторі. (Основні причини виходу з ладу)
Наш сервісний центр надає якісний, недорогий і швидкий ремонт моніторів. Якщо у Вас виникли, будь-які неполадки з монітором, Ви завжди можете звернутися в наш сервіс за кваліфікованим ремонтом. Ми ремонтуємо монітори таких виробників як:
Asus, Acer, HP, Dell, Philips, Panasonic, Toshiba, Sony, Pioneer, Siemens, Samsung, Viewsonic, Nec, Benq і інших виробників. Надаємо послуги обслуговування моніторів LCD, LED, TFT і РК. Ми можемо усунути поломку будь-якої складності.


Перелік основних несправностей, з якими до нас звертаються клієнти:
1. Монітор не включається, немає індикації і зображення
2. Монітор не включається, індикація є, немає зображення
3. Монітор вимикається в процесі роботи
4. З’явилися смуги на моніторі
5. Не коректна передача кольору
Велика частина цих несправностей пов’язана з перепадом напруги в мережі. Стрибки напруги в мережі це дуже поширене явище для нашої країни. Монітори іноземного виробництва розраховані на напругу, яка не перевищує номінальний показник, у всіх розетках показник цей набагато вище. В результаті чого відбувається коротке замикання. При короткому замиканні першим з ладу виходить блок живлення монітора. Так само може потягнути за собою ланцюг хживлення і материнську плату монітора.
Ремонт блоку живлення монітора можна здійснити в нашому сервісному центрі якісно і швидко, якщо блок живлення не підлягає ремонту, то ми надамо послугу заміни даної запчастини.
Для того, що б уникнути проблем з блоком живлення монітора, та й інших проблем, майстри нашого сервісного центру рекомендують підключати блок живлення через сучасне джерело безперебійного живлення або стабілізатор напруги. Так само потрібно стежити за тепловими режимами, не допускати перегрівання монітора.
При виникненні, будь-яких проблем в роботі монітора, звертайтеся в наш сервісний центр, ми маємо в своєму розпорядженні всю необхідну інструментну базу, базу запчастин і багаторічний досвід майстрів. Ремонтуємо максимально швидко і якісно. Надаємо гарантію на всі види виконаних робіт.


Більше інформації про різні комп’ютерні програми  та комп’ютерну начинку(залізо) тут.

Сервісний центр “Пленет” займається ремонтом та налагодженням комп’ютерної та побутової техніки в Івано-Франківську та області.Також можливо Вас зацікавлять інші послуги які ми надаємо ( підключення інтернету, встановлення систем відеоспостереження) Звертайтеся по телефонах вказаних нижче, залишайте онлайн заявки та пишіть нам на пошту plenetmail@gmail.com