096 429 61 56 ple_net@ukr.net

Як зайти на сайт під іншою IP адресою?!

Як поміняти свій ІР адрес

Іноді може виникнути необхідність заховати свій реальний IP-адрес, підмінивши його іншим, щоб зайти на певні сайти. Наприклад, це може стати в нагоді, якщо вам потрібно терміново зайти на сайт, де вас забанили по IP, або для того, щоб подивитися на YouTube відео, недоступне в вашому регіоні, або просто ви не хочете щоб знали власники сайтів хто ви такі і звідкіля. У цих та інших ситуаціях вам допоможе утиліта під назвою SafeIP – спеціальна безкоштовна програма, призначена для анонімного відвідування інтернет ресурсів. Дана програма відрізняється зручним і зрозумілим призначеним для користувача інтерфейсом, хорошою швидкістю з’єднання і повною відсутністю реклами.

Завантажити безкоштовно утиліту SafeIP ви можете на офіційному сайті розробника, який знаходиться за адресою Freesafeip.com. , програма  працює як на 32-ох бітній так і на 64-ох бітних системах про які ми писали тут.

програма для заміни свого IP адресу
Завантаживши SafeIP, запустіть інсталятор і встановіть програму на локальний диск комп’ютера. Перед початком роботи програми рекомендується закрити всі програми, які використовують доступ до мережі інтернет. При першому запуску програма запускається на англійській мові, щоб переключитися на російську мову( на жаль не має української) в головному вікні SafeIP натисніть на пункт Language і виберіть російську мову зі списку.

вибрати мову
Для того, щоб змінити свою IP-адресу на будь-який довільний IP, клацніть мишкою на кнопці Змінити IP у вікні Управління. Також ви можете вручну вибрати потрібний IP зі списку IP-адрес, відсортованих по країнам.

вибрати регіон
Крім простої зміни IP-адреси комп’ютера, утиліта також має вбудований захист від шкідливих програм, блокувальник реклами, захист DNS і захист ID браузера. Крім того, є можливість налаштувати часовий інтервал, після закінчення якого IP-адреса комп’ютера буде автоматично змінюватися на іншу, в довільному порядку. Щоб активувати або відключити всі вищеописані функції програми, зайдіть в розділ Налаштування.

налаштування програми


Більше інформації про різні комп’ютерні програми  та комп’ютерну начинку(залізо) тут.

Сервісний центр “Пленет” займається ремонтом та налагодженням комп’ютерної та побутової техніки в Івано-Франківську та області.Також можливо Вас зацікавлять інші послуги які ми надаємо ( підключення інтернету, встановлення систем відеоспостереження) Звертайтеся по телефонах вказаних нижче, залишайте онлайн заявки та пишіть нам на пошту plenetmail@gmail.com