096 429 61 56 ple_net@ukr.net

Відеоспостереження для будинку в Івано-Фанківську та області

Відеокамери для дому

Наші ціни на монтаж і обслуговування систем відеоспостереження в цьому прайс-листі.


Ви хочете знати, що відбувається вдома під час вашої відсутності? Встановіть відеоспостереження для будинку і спостерігайте за нянею,собакою чи позбавте себе від хвилювання за дітей чи старих батьків – адже ви будете точно знати, що з ними все в порядку.

Все більше людей встановлюють в будинках відеоспостереження. Чому? Це зручно: ви будете знати, чим зайняті ваші діти, і зможете контролювати домашніх працівників (наприклад, няню – як вона поводиться з дітьми, коли вас немає поруч). Це доступно: зараз відеоспостереження будинку може встановити навіть не фахівець сервісного центру. Це недорого: багато виробників пропонують обладнання для домашнього спостереження за низькими цінами. Давайте обговоримо:

Яке обладнання потрібно для домашнього відеоспостереження

Для організації відеоспостереження в будинку потрібна відеокамера (одна або кілька) і місце для зберігання відеозаписів. У найпростішому випадку можна обійтися однією камерою, яка має слот для карти пам’яті, або придбати відеокамеру з підтримкою хмарного сервісу, типу Google Drive і зберігати свій відеоархів «на хмарі». Також дані можна зберігати на ПК або на відеореєстраторі (його є сенс купувати, якщо ви хочете встановити не одну, а кілька камер).

Відеореєстратор найкраще купувати компактний і малошумний, також рекомендуємо звернути увагу на наявність виходу для підключення монітора. Ще один нюанс: якщо ви плануєте купувати кілька відеокамер і відеореєстратор – найкраще купити готовий комплект відеоспостереження для будинку. Придбання такого комплекту позбавить від можливих проблем з сумісністю обладнання; крім того, вони забезпечені максимально докладною інструкцією – що особливо важливо при самостійній установці.

Як вибрати відеокамеру для будинку

Тепер поговоримо про вибір відеокамер. Ринок пропонує великий асортимент компактних камер привабливого дизайну за доступними цінами. Для домашнього відеоспостереження підійде модель з роздільною здатністю 1-2 мегапікселя і фіксованим об’єктивом. Якщо ви хочете, щоб спостереження велося цілодобово – зверніть увагу на відеокамери з ІЧ підсвічуванням та режимами нічної та денної зйомки, а якщо вас цікавить запис відео зі звуком – вибирайте моделі з вбудованим мікрофоном або роз’ємом для його підключення.

Як правило, камери для будинку встановлюють на шафу або на полицю, тому їх установка гранично проста і не вимагає кронштейнів та інших пристосувань. Більш прості в установці камери з підтримкою технології PoE, а якщо ви віддаєте перевагу бездротовому підключенню – вибирайте моделі з Wi-Fi модулем. Перед покупкою камери визначте місце її майбутньої установки, так як якщо в кадр потраплятимуть ділянки зі світлотіні – може знадобитися оптимізація картинки за допомогою опції WDR ( «широкий динамічний діапазон»), а ця функція не у всіх відеокамерах є.

Для будинку дуже зручні камери з підтримкою мобільного клієнта, так як відео з таких камер можна переглядати з планшета або смартфона. Можна буде час від часу віддалено підключатися до камери з мобільного пристрою і дивитися – що відбувається вдома, коли ви у відпустці або на роботі.

Великий вибір відеокамер і готових комплектів відеоспостереження для будинку можемо запропонувати вам ми, ТзОВ Пленет . Тут вас проконсультують і допоможуть підібрати обладнання для домашнього спостереження, а при необхідності встановлять і налаштують його – звертайтеся!


Більше корисної інформації про системи відеоспостереження тут.

Сервісний центр Пленет може вам провести аналіз та встановити відеоспостереження (камери відеонагляду) в Івано-Франківську чи по області за цінами які Вас приємно вразять. Також можливо Вас зацікавлять інші послуги які ми надаємо (встановлення інтернету, ремонт техніки). Звертайтеся по телефонах вказаних нижче, або пишіть нам на пошту plenetmail@gmail.com.