096 429 61 56 ple_net@ukr.net

Відеоспостереження на складі

відеонагляд

Наші ціни на монтаж і обслуговування систем відеоспостереження в цьому прайс-листі.


Установка відеоспостереження на складі може бути призначене для наступних цілей:

Контроль за співробітниками складу і відвідувачами (покупцями, представниками підрядних організацій і т.д.);
Заходи щодо забезпечення збереження майна, обладнання та цінностей (запобігання крадіжок, псування майна, відстеження технічного стану приміщення і т.д.);
Використання в системі складської логістики. Особливо стосується великих розподілених складів, найчастіше розташованих не тільки не в пов’язаних між собою приміщеннях, але територіально віддалених будівлях;
Маркетингова складова. Пропозиція для розміщення продукції на складі, обладнаному системами контролю і безпеки.


Склад – це виробниче публічне місце. Тому, щоб встановити камери відеоспостереження на склад потрібне дотримання законодавства про дотримання прав громадян на захист особистого життя:
Камери відеоспостереження на складі повинні бути встановлені в видних місцях, законом забороняється прихована установка;
Співробітники повинні бути повідомлені, про що проводиться відеозйомка (включення пункту в трудовий договір);
Повинні бути встановлені написи, що проводиться відеозйомка;
Неприпустима установка камер в особистому просторі: туалети, роздягальні, кімнати відпочинку та інше;
Установка відеоспостереження на складі повинна бути узгоджена з усіма власниками приміщення. Погоджень з органами влади не потрібно.


Переважно на складах створюється багатоконтурне відеоспостереження. Ціна в цьому випадку буде більш виваженою. Справа в тому, що вимога щодо організації відеоспостереження на складі всередині і зовні різна. Для зовнішнього контуру бажано встановлювати камери антивандального виконання, адаптовані до роботи в широкому кліматичному діапазоні (вологість, температура). Усередині складу такі вимоги значно нижчі. Крім цього до різних зон пред’являються різні вимоги. Для технологічних зон, пов’язаних з логістикою, цілком достатні дешеві камери з низькою якістю  і відповідно меншими вимогами до відеопотоку, обробці і зберіганні відеоархівів.


Вибір адаптованого по зонам обладнання призведе до таких наслідків:
Зниження ціни обладнання;
Зниження вартості експлуатації системи;
Зменшення навантаження на інформаційний трафік;
Зменшення зайвої інформаційного навантаження. Тобто оптимізація потоків відеоінформації на суттєву і другорядну.
Також слід мати на увазі, що в зв’язку бурхливим розвитком різного роботизованого складського обладнання в останні роки частина контурів систем відеоспостереження на складі передбачає використання телеметрії, автоматичного керування і контроль роботизованих комплексів. Тому при виборі обладнання для відеоспостереження рекомендується враховувати можливості його застосування в даних комплексах. Це знову ж таки дозволить заощадити фінансові кошти, вибираючи систему подвійного призначення.


Більше корисної інформації про системи відеоспостереження тут.

Сервісний центр Пленет може вам провести аналіз та встановити відеоспостереження (камери відеонагляду) в Івано-Франківську чи по області за цінами які Вас приємно вразять. Також можливо Вас зацікавлять інші послуги які ми надаємо (встановлення інтернету, ремонт техніки). Звертайтеся по телефонах вказаних нижче, або пишіть нам на пошту plenetmail@gmail.com.