096 429 61 56 ple_net@ukr.net

Відеоспостереження периметру

відеоспостереження Івано-Франківськ

Наші ціни на монтаж і обслуговування систем відеоспостереження в цьому прайс-листі.


Під цим мається на увазі широкий спектр напрямків. В першу чергу потрібно уточнити, які завдання має вирішувати відеоспостереження периметра. Справа в тому, що коли потрібно реально оцінити потреби, нерідко замовник відмовляється від початкового задуму в силу дорожнечі або не зовсім чіткого розуміння потреби .


Системи відеоспостереження периметра умовно можна розділити на інформаційні і
охоронні.
Інформаційні не несуть навантаження охорони об’єкта, тобто у них немає функціоналу оперативного реагування на порушення периметра. Зображення периметра може виводитися на монітори, але посадити людину на 24 години в добу дивитися за найменшою зміною периметра – завдання фантастичне. Для проходу порушника перед камерою досить декількох секунд (іноді хвилин). Варто спостерігачеві відволіктися в цю мить і охорона периметра постраждала .
Постфактум запису відеоспостереження периметру території використовувати зручно, можна встановити обставини по часу, використовувати відеозаписи для правоохоронних органів. Також інформаційне відеоспостереження периметру ділянки має сенс для цілей оцінки стану території, об’єкта, навколишніх умов.
Інформаційне відеоспостереження найбільш просто піддається реалізації і відносно недороге. Все залежить, звичайно, від конкретних умов. Так периметр може бути протяжністю кілька кілометрів і потрібна досить дрібна деталізація. В цьому випадку природно вартість проекту відеоспостереження периметра буде суттєвою. Тут крім кількості і якості камер потрібно вирішувати питання передачі відеозображення, подачі живлення на камери. По кабельних мережах є значні обмеження на відстань передачі, а бездротова передача потребує вирішення питань енергопостачання відеокамер.


Охоронні системи відеоспостереження більш складні і значно дорожчі. Вони мають сенс при комплексній охороні периметра. У тому числі включаючи оперативне реагування на порушення периметра, для цього використовуються камери відеоспостереження з датчиком руху. Інакше сенсу охоронна система не має. Працює охоронне відеоспостереження – видає в систему сигнал, про зміну обстановки. Це може бути від простого звукового сповіщення, до складних механізмів обробки (включаючи аналіз відеозображення з відсівом перешкод, висвітленням на монітор проблемного зображення, включенням охоронних систем і т.д.) ( Більше інформації про відеоаналіз тут). Високоінтелектуальні системи коштують дорого, повністю не автоматизуються і мають великий рівень похибок і помилкових спрацьовувань. Знову ж в силу цих факторів має сенс встановлювати таку систему на важливому об’єкті за умови постійної наявності операторів-людей.
Досить часто стали встановлювати відеоспостереження по периметру будинку. Протиправним діям таке відеоспостереження не зашкодить, але може відлякати зловмисників і в будь-якому випадку допоможе розкрити злочин.


Більше корисної інформації про системи відеоспостереження тут.

Сервісний центр Пленет може вам провести аналіз та встановити відеоспостереження (камери відеонагляду) в Івано-Франківську чи по області за цінами які Вас приємно вразять. Також можливо Вас зацікавлять інші послуги які ми надаємо (встановлення інтернету, ремонт техніки). Звертайтеся по телефонах вказаних нижче, або пишіть нам на пошту plenetmail@gmail.com.