096 429 61 56 ple_net@ukr.net

Ремонт, пральна машина “мертва” і абсолютно не включається

не включається пральна машина

⇒Прайс-лист цін⇐ по ремонту пральних машин в Івано-Франківську та Івано-Франківській області від ТОВ “Пленет”.


Зрозуміло, перша річ, яку необхідно відразу перевірити, це що розетка знаходиться в працюючому стані і забезпечує нормально живлення, підключивши до неї інший прилад, наприклад, настільну лампу. Звичайно, малоймовірно, що вся проблема полягає в несправної розетки, але, тим не менш, в цьому необхідно переконатися перш, ніж викликати майстра з сервісного центру Пленет, щоб не виникло дурної ситуації, коли вся причина була просто в розетці. Це необхідно і в тому випадку, коли не підсвічуються індикатори на дисплеї або взагалі хоч якісь лампочки, які можуть сигналізувати, що пральна машинка працює.

Наступна річ, яку необхідно перевірити, це запобіжник. Спробуйте або переставити запобіжник в щось інше, або поставити в пробку новий запобіжник, щоб переконатися в тому, чи працює він. Якщо немає, тоді немає ніякої проблеми з пральною машинкою, а необхідно замінити запобіжник. Якщо з ним все в порядку, тоді найбільш поширена причина в тому, що машинка почала роботу, але двері були заблоковані з деяких причин, через що відразу ж згасли всі лампочки і індикація. Більш того, проблема випадкової блокування дверей може бути в живленні і проводці, що підходить до замків на ній, або в тому, що двері не вловлюють сигнали про необхідність відкрити належним чином, або вийшов з ладу вимикач або основний модуль живлення. Крім того, з деякими машинками трапляються ситуації, коли живлення не вистачає саме на підсвічування лампочок, але при цьому інші процеси працюють в звичному режимі, просто користувач не в змозі цього побачити.

В інших ситуаціях завжди важливо знати, в чому ж полягає корінь проблеми, а якщо вся справа не в поламаній розетці, пробках чи запобіжнику, тоді вам доцільніше викликати висококваліфікованого майстра по ремонту,знову ж таки з нашого сервісного центру). Він, в свою чергу, за допомогою спеціального обладнання і спеціальних тестів повинен з’ясувати, що саме зламалося в машині, і взяти за це чисто символічну оплату)))


Більше інформації про пральні машинки тут.

Сервісний центр “Пленет” займається ремонтом пральних машин, холодильників та іншої побутової техніки в Івано-Франківську та області, як в нас в офісі так і на виїздах до Вас додому, по цінах які Вас приємно вразять. Також можливо Вас зацікавлять інші послуги які ми надаємо  (підключення інтернету, встановлення відеоспостереження) Звертайтеся по телефонах вказаних нижче, пишіть на пошту plenetmail@gmail.com, або подайте online-заявку на ремонт і ми з Вами зв’яжемося самі.