096 429 61 56 ple_net@ukr.net

Чи можна встановлювати пральну машину в гаражі

Пральні машинки в гаражі

⇒Прайс-лист цін⇐ по ремонту пральних машин в Івано-Франківську та Івано-Франківській області від ТОВ “Пленет”.


Чи можна встановлювати пральну машину в гаражі. Якщо ви поставили свою пральну машину в гараж, вам слід бути особливо уважним. Взимку температура в гаражі може опускатися нижче нульової позначки, так що гараж може виявитися не ідеальним приміщенням для пральної машини. Нарівні з екстремальними температурами до основних недоліків гаража як приміщення для установки пральної машини можна віднести конденсацію, труднощі в установці схилу для пральної машини і те, що ви можете вчасно не помітити поломки і несправності в роботі вашої машини, і тоді вам потрібно буде викликати майстра по ремонту техніки з Галича або Рогатина.

Конденсат

Гаражі можуть стати невідповідним для пральної машини приміщенням через відсутність вентиляції і низьких температур в зимовий період. Коли температура падає, такі пристрої, як пральна машина, створюють тепло і пар при їх використанні. Це вологе повітря може конденсуватися на холодних стінах і вікнах, або навіть на самих приладах, що знаходяться в гаражі. Конденсат може пошкодити  плати керування і двигун. Так само конденсат може стати причиною появи і розвитку чорного грибка та іржі. У таких випадках частіше провітрюйте приміщення або періть при відкритому вікні, інакше знову ж таки сервісний центр.

Ви можете не помітити несправності або поломки вчасно

Якщо ваша пральна машина почала дивно шуміти під час прання, вам необхідно уважно оглянути її «нутрощі». Якщо ви помітили підозрілі шуми, але легковажно поставилися до ситуації, це може привести до серйозної поломки пристрою. Можливо, підозрілий шум створює застрягла між барабаном і гумовим ущільнювачем монета або ґудзик. Якщо ви почули характерний удар об барабан машини, вам необхідно розшукати монету тому, що якщо вона залишиться всередині, вона може пробити барабан під час наступного прання. Так само існує ризик самозаймання пральної машини. Що б уникнути його, уважно читайте інструкцію з використання пристрою. І, якщо ви все ж почули сторонні шуми, не вмикайте її знову до тих пір, поки не з’ясуєте їх причину.

Труднощі в установці схилу

Гаражі, побудовані трохи віддалік від будинку, навряд чи будуть оснащені водопроводом. Якщо ви хочете встановити сантехніку в гаражі, переконайтеся, що повітрозабірники приміщення добре ізольовані від холоду. Також переконайтеся, що ви встановили схил для стоку пральної машини не в зоні поверхневих вод. Останнє є незаконним і завдає шкоди навколишньому середовищу. Так само вам необхідно переконатися, що вся сантехніка справна, працює належним чином і підключена до пральної машини відповідним способом.

Екстремальні температури

Спека влітку і холод взимку. Екстремальні температури не є ідеальною умовою для нормального функціонування пральних машин. Висока температура в приміщенні може означати перегрів для вашої пральної машини. Холод ж може стати причиною заледеніння води всередині труб і шлангів сантехніки пральної машини. При замерзанні, як нам усім відомо, вода розширюється. Якщо це відбудеться з водою, що знаходиться всередині сантехніки або всередині клапана пральної машини, це призведе до поломки, тріщинах в пристрої і короткого замикання. Після відтаювання обов’язково просушіть пральну машину всередині і зовні, що б уникнути замикання і пожежі, бо тоді не факт що вам поможе і наш центр по ремонту побутової техніки, скоріш за все вам потрібна буде допомога пожежної бригади.

Якщо ваша пральна машина все ж встановлена в гаражі, вона замерзла і перестала працювати, поставте поруч з нею обігрівач. Коли пральна машина відігріється, є шанс, що вона знову почне свою роботу без будь-яких наслідків. Можливо, вам доведеться постійно встановлювати обігрівач поруч з вашої пральною машиною під час заморозків.


Більше інформації про пральні машинки тут.

Сервісний центр “Пленет” займається ремонтом пральних машин, холодильників та іншої побутової техніки в Івано-Франківську та області, як в нас в офісі так і на виїздах до Вас додому, по цінах які Вас приємно вразять. Також можливо Вас зацікавлять інші послуги які ми надаємо  (підключення інтернету, встановлення відеоспостереження) Звертайтеся по телефонах вказаних нижче, пишіть на пошту plenetmail@gmail.com, або подайте online-заявку на ремонт і ми з Вами зв’яжемося самі.