096 429 61 56 ple_net@ukr.net

Погано морозить холодильник

ПОГАНО МОРОЗИТЬ ХОЛОДИЛЬНИК

Прайс-лист фірми “Пленет” на ремонт холодильників в Івано-Франківську та по Івано-Франківській області.


Часто холодильник морозить занадто слабо або сильно. В цьому випадку необхідно дізнатися причину некоректної роботи, після чого провести ремонт агрегату.

Діагностика холодильника

Відомо кілька варіантів, які можуть бути причиною поганої роботи холодильного обладнання. Найбільш поширені випадки:

— Вийшов з ладу терморегулятор. Слід перевірити, чи нормально він працює, якщо треба – замінити.

— Витік рідини. У задній частині холодильника розташований металевий конденсатор. При достатній кількості фреону він теплий, при нестачі – холодний. При підозрі на зменшення обсягу рідини в системі необхідно провести пошук місця витоку, відремонтувати або замінити пошкоджені елементи, після чого провести дозаправку агрегату фреоном.

— Неполадки з компресором. У цьому випадку буде потрібно повна заміна або ремонт. Це під силу тільки кваліфікованому спеціалісту з сервісного центру.

— Порушення герметизації через перекіс дверцят. Через потрапляння у внутрішню камеру теплого повітря з кімнати підвищиться температура всередині холодильника. Рішення: перевірити, чи рівно висять дверцята, при необхідності провести їх регулювання.

— Ущільнювач забруднено або ушкоджено, відставання гуми на окремих ділянках. Вихід: заміна ущільнювача.

Рішення проблем

Найчастіше холодильник слабо морозить, коли не вистачає фреону. Це токсична речовина, його підвищена концентрація в приміщенні кухні може стати причиною проблем зі здоров’ям. Не варто відкладати з ремонтом холодильника, необхідно викликати майстра по ремонту холодильників Пленет для дозаправки рідиною. Перевірку компресора і його ремонт доручайте кваліфікованому спеціалісту сервісного центру. Він прибуде з діагностичною апаратурою і з’ясує стан мотора, при можливості відновить його працездатність або замінить на інший.

Часто холодильник виробляє мало холоду через неправильне функціонування термодатчика. При підвищенні температури всередині холодильника він не спрацьовує, мотор не включається, повітря не охолоджується.

Іноді клієнти звертаються з приводу сильного заморожування продуктів. Поширена причина – запуск функції «швидка заморозка», після її відключення все нормалізується. Можливий варіант – неправильне регулювання термодатчика, в цьому випадку  майстер з Галича або Рогатина проведе його настройку або замінить. Сучасні холодильники відрізняються складним пристроєм, і часто спроби самостійного ремонту призводять до значних пошкоджень деталей і елементів. Доручивши діагностику обладнання нашому спеціалісту, ви заощадите і час, і гроші.


Більше інформації про холодильне обладнання тут.

Сервісний центр “Пленет” займається ремонтом холодильників та іншої побутової техніки в Івано-Франківську та області, як в нас в офісі так і на виїздах до Вас додому, по цінах які Вас приємно вразять. Також можливо Вас зацікавлять інші послуги які ми надаємо . Звертайтеся по телефонах вказаних нижче, або на пошту.